tirsdag, oktober 31st, 2017...7:00

Chelsea net zoveel punten als nummer vijf Arsenal

Jump to Comments

De ploeg van Antonio Conte wipt door de 0-1 overwinning wel weer over Arsenal heen naar de vierde positie op de ranglijst, terwijl Bournemouth op de een na laatste positie in de Premier League blijft steken. Wil je ze ondersteunen? Hier hebben we veel goedkope voetbalshirts voor u. Eden Hazard heeft zich zaterdag tot matchwinnaar gekroond bij zijn club Chelsea op het veld van de voorlaatste in de stand Bournemouth. Het werd 0-1.

Chelsea klom naar de vierde plaats van de ranglijst, met net zoveel punten als nummer vijf Arsenal. De achterstand van beide clubs op koploper Manchester City bedraagt na tien competitiewedstrijden al negen punten. Laat ons Chelsea shirt dragen om hen te vrolijken! Beide ploegen tellen 9 punten minder dan leider Manchester City.Leave a Reply